Opplev Codstock 2024 med eksklusiv rabatt

Er du klar for en uforglemmelig festivalopplevelse i vakre Henningsvær? Codstock 2024 nærmer seg, og Henningsvær Rorbuer inviterer deg til å bli en del av musikken, kulturen og den unike atmosfæren den tradisjonsrike festivalen har å by på. For å gjøre opplevelsen enda bedre, tilbyr vi nå en eksklusiv 15% rabatt på overnatting under festivalen.

Rabattkode: cod2024

Vårt idylliske overnattingsanlegg består av 25 tradisjonelle rorbuer og 3 luksuriøse suiter, utformet for å gi deg ro i sjelen. Her kan du nyte den spektakulære utsikten over havet, føle den friske sjøluften og trekke deg tilbake etter en dag fylt med musikalske høydepunkter.

Henningsvær Rorbuer fra luften

Codstock 2024 lover et program spekket med talentfulle artister og band som vil fylle de historiske omgivelsene med liv og rytmer. Fra Lofoten Surf & Feskarlag’s energiske surf-rock til J.T. Lauritsen & The Buckshot Hunters’ ettertraktede blues, er det noe for enhver musikksmak. Gå ikke glipp av Erika Baier’s følelsesladde blues, Raindogs’ hyllest til Tom Waits, eller The Jelly Roll Men’s autentiske Chicago blues.

Codstock gjør som i tidligere år, og selger et begrenset antall festivalpass og de fleste billettene selges fortsatt i døra på de forskjellige spillestedene.

Bestill overnatting nå og gled deg til en festivalopplevelse som kombinerer fantastisk musikk med komfort.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Henningsvær Rorbuer og Codstock 2024 – der musikk møter magi ved havet.