"ramsalt" rorbumiljø
i hjertet av Lofoten!

Kurs og konferanse i Lofoten

Henningsvær Rorbuer er meget godt tilrettelagt for kurs og konferanse.

Anlegget har det meste av utstyr selv, samt et stort utvalg av aktiviteter. Dette gjør at service og oppfølgning blir godt ivaretatt på den beste måten. Rammen rundt anlegget med det ekte av Lofoten, gjør at oppholdet bare er nødt til å bli en suksess. Vi har valgt å gi møterommet den beste beliggenheten med utsikt over Lofothavet og Vestfjorden.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Les mer om møterommet

 

Lofotens delikatesser på matbordet

I vår spisested serveres det både frokost, luncher og middag på forespørsel. Grilling på kaien i kveldslyset er populært.
Frokostbordet vårt består av hjemmebakte brød og rundstykker, og en innbydende buffet.

Se mer av restauranten

 

Aktiviteter / muligheter på anlegget

Utendørs ved kaikanten er det vedfyrt badstue og to vedfyrte badestamper fylt med sjøvann. Etter en opplevelsesrik dag gjør det godt å bare slappe av. For de som fortsatt har energi til andre aktiviteter kan man i nær omkrets besøke Lofotens eneste golfbane, akvarium, Vikingemuseum eller andre museer, guidete fjellturer eller bli med på havfisketur på lofothavet. Hva med rafting eller spennende kajakkturer !

Les mer om alle aktivitetene

 

Fisketur på Lofot havet med MK Kysten!

Vi kan arrangere spennende havfisketurer med MK Kysten- en 34 fots fiskebåt, med havfiskestenger og en lokalkjent skipper som forsøker å finne de beste fiskeplassene. Henningsvær Rorbuer har også et godt utvalg av utleiebåter fra 13- 23 fot som kan leies for å dra ut å fiske på egen hånd.

Vi har et rikholdig lager av klær for utleie hvis det skulle være nødvendig. Her finnes både varmeklær, flytedresser, støvler og redningsvester/ drakter. Utleie også av fiskeutstyr.

Les mer om utleiebåtene  eller  utstyrslageret

 

Deep sea rafting

Bli med på en fantastisk opplevelse med store hurtiggående gummibåter. I solskinn langs Lofotveggen eller i røff sjø hvor man virkelig får kjenne havets elementer tett innpå. Vi skreddersyr turene etter kundens ønsker, det kan være alt fra bølgerafting, fuglesafari, spekkhoggersafari, besøke flere av Lofotens gamle fiskevær eller rett og slett et strand - hugg med grillet mat og god drikke under midnattssolen.

Les mer om rafting

 

bilde-fra-konferanserommet

fiskelofoten

Badestamp1

utleiebaat lofothavet

rafting 02-big