"ramsalt" rorbumiljø
i hjertet av Lofoten!

Kurs og konferanse i Lofoten

Henningsvær Rorbuer er meget godt tilrettelagt for kurs og konferanse.

Anlegget har det meste av utstyr selv.. Dette gjør at service og oppfølgning blir godt ivaretatt på den beste måten. Rammen rundt anlegget med det ekte av Lofoten, gjør at oppholdet bare er nødt til å bli en suksess. Vi har valgt å gi møterommet den beste beliggenheten med utsikt over Lofothavet og Vestfjorden.

Ta kontaktfor et uforpliktende tilbud

Les mer om møterommet

Lofotens delikatesser på matbordet

I vår spisested serveres det både frokost, luncher og middag på forespørsel. Grilling på kaien i kveldslyset er populært.
Frokostbordet vårt består av hjemmebakte brød og rundstykker, og en innbydende buffet.

Se mer av restauranten

Aktiviteter

Ut på kaien er det en vedeldet badstue og et gigantisk trefyrte badekar. Etter en opplevelsesrik dag gjør det godt å bare slappe av. For de som fortsatt har energi til andre aktiviteter kan man i nær omkrets besøke Lofotens eneste golfbane, akvarium, Vikingemuseum eller andre museer, guidete fjellturer eller bli med på en havfisketur på lofothavet. Hva med rafting eller spennende kajakkturer !

Les mer om alle aktivitetene

Deep sea rafting

Bli med på en fantastisk opplevelse med store hurtiggående gummibåter. I solskinn langs Lofotveggen eller i røff sjø hvor man virkelig får kjenne havets elementer tett innpå. Vi skreddersyr turene etter kundens ønsker, det kan være alt fra bølgerafting, fuglesafari, spekkhoggersafari, besøke flere av Lofotens gamle fiskevær eller rett og slett et strand - hugg med grillet mat og god drikke under midnattssolen.

Les mer om rafting

 

bilde-fra-konferanserommet

fiskelofoten

Badestamp1

 

rafting 02-big