Elbil-ladere på Henningsvær Rorbuer

Elbil laddere

Nå kan du lade elbilen din mens du nyter oppholdet på våre sjarmerende rorbuer i Lofoten.

Enklere ferie
Vi er opptatt av å tilby våre gjester en komfortabel og miljøvennlig opplevelse. Derfor har vi nå installert elbil-ldere på vårt anlegg, slik at du som har elbil kan lade den trygt og effektivt mens du koser deg i våre hyggelige rorbuer. Du trenger ikke å bekymre deg for å finne en ledig ladestasjon i nærheten. Alt du trenger er å laste ned Easypark-appen på mobilen din, og så kan du styre ladingen med noen få klikk.

Slik fungerer det
Når du ankommer Henningsvær Rorbuer, vil du se at det er merket av noen parkeringsplasser for lading av el-bil. For å starte ladingen, må du åpne Easypark-appen på mobilen din, og skanne QR-koden som er på ladestasjonen. Da vil du få opp en meny hvor du kan velge hvor lenge du vil lade, og hvor mye strøm du vil ha. Du kan også se hvor mye det koster, og betale direkte i appen. Når du er ferdig å lade, får du en kvittering på mobilen din, og du kan kjøre videre med en fulladet elbil.

Zaptec pro elbil laddere

Velkommen til Henningsvær Rorbuer
Vi håper at du vil sette pris på vår nye tjeneste, og at du vil trives hos oss på Henningsvær Rorbuer. Vi har mange spennende aktiviteter og attraksjoner å tilby i Lofoten, og vi vil gjerne hjelpe deg med å planlegge din drømmeferie. Ta kontakt med oss i dag for å bestille din rorbu, og gled deg til en grønnere og enklere ferie.