Elbil laddere

Nå kan du lade elbilen din mens du nyter oppholdet på våre sjarmerende hytter i Lofoten.

Enklere ferie

Vi er opptatt av å gi gjestene våre en komfortabel og miljøvennlig opplevelse. Derfor har vi nå installert elbilladere på anlegget vårt, slik at du som elbileier kan lade bilen din trygt og effektivt mens du nyter oppholdet i de koselige hyttene våre. Du trenger ikke å bekymre deg for å finne en ledig ladestasjon i nærheten. Alt du trenger å gjøre er å laste ned Easypark-appen på telefonen din, så kan du administrere ladingen med bare noen få klikk.

Slik fungerer det

Når du ankommer Henningsvær Rorbuer, vil du se at noen parkeringsplasser er merket for lading av elbil. For å starte ladingen åpner du Easypark-appen på telefonen din og skanner QR-koden på ladestasjonen. Du får opp en meny der du kan velge hvor lenge du vil lade og hvor mye strøm du trenger. Du kan også se kostnaden og betale direkte i appen. Når du er ferdig med å lade, får du en kvittering på telefonen din, og du kan kjøre av gårde med en fulladet elbil.

Zaptec pro

Velkommen til Henningsvær Rorbuer

Vi håper du vil sette pris på vår nye service og nyte oppholdet ditt hos oss på Henningsvær Rorbuer. Vi har mange spennende aktiviteter og attraksjoner å by på i Lofoten, og vi vil gjerne hjelpe deg med å planlegge din drømmeferie. Kontakt oss i dag for å bestille hytte, og se frem til en grønnere og enklere ferie.